Kvapnioji moliūgienė su apelsinais ir citrinomis

AUTORIUS:
Gražina
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 13)
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 13)
Moliūgų uogienė
@Shutterstock
Autorius apie receptą: Labai skani uogienė be uogų! Mes ją žiemą tepame ant riekelės batono su sviestu, taip pat ją naudoju iškepusį ir perpus perpjovusi biskvitą, kaip saldų pertepimą - kremą! Taip Labai skani uogienė be uogų! Mes ją žiemą tepame ant riekelės batono su sviestu, taip pat ją naudoju iškepusį ir perpus perpjovusi biskvitą, kaip saldų pertepimą - kremą! Taip pat labai tinka pikantiškiems sumaštinukams ar prie varškės sūrio. (...daugiau) Gražina
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
5 litrai moliūgų (tarkuotų)
500 gramų cukraus
3 vienetai apelsinų
3 vienetai citrinų
2 šaukšteliai cinamono
1 šaukštelis malto imbiero
5 vienetai gvazdikėlių
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
1.
Moliūgus nulupti ir sutarkuoti stambia tarka ar kombainu. Užpilti cukrumi.
2.
Nuo apelsinų ir citrinų nutarkuoti žievelės geltoną dalį (baltos netarkuoti), tada baltą žievelių dalį nulupti, o apelsinus ir citrinas supjaustyti smulkiais gabalėliais. Spalvotą žievelės dalį, vaisių minkštimą sudėti į moliūgus, kartu su gvazdikėliais.
3.
Puodą užvirinti ir virti apie 40 minučių. Gvazdikėlius išgriebti. Suberti imbierą, cinamoną, išmaišyti ir dar kartą užvirinti.
4.
Dar karštą uogienę pilti į švarius stiklainius ir užsukti steriliais dangteliais. Stiklainius apversti dangteliais žemyn ir palikti visiškai atvėsti.
AUTORIUS: Gražina
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
salotos, mišrainės
karšti patiekalai
pyragai, kepiniai
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital