Kvapni žuvienė su grietinėle

AUTORIUS:
Anželika Stančikienė
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 7)
Porcijų skaičius: 8
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 7)
Kvapni žuvienė su grietinėle
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 8
200 gramų lašišos
200 gramų grietinėlės, liesos
2 vienetai bulvių
2 vienetai svogūnų
1 vienetas morkų
4 skiltelės česnako
2 vienetai lauro lapų
pagal skonį druskos
pagal skonį pipirų
pagal skonį petražolių
šiek tiek sviesto (arba aliejaus)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Žuvį sudėti į puodą su į kelias dalis perpjautu svogūnu ir 2 česnako skiltelėmis, užpilti 1.5 litro vandens, užvirinti. Dėti druskos, pipirų, lauro lapus. Virti apie 15 minučių. Išimti lašišą, sultinį perkošti.
2.
Keptuvėje ištirpintame svieste pakepinti kubeliais supjaustytą svogūną, tarkuotas morkas ir smulkintą česnaką.
3.
Puode užvirinti žuvies sultinį, dėti smulkintas bulves, kepintas daržoves, pavirti 10 minučių. Žuvį nukaulinti ir susmulkinti, sudėti į puodą su sultiniu. Virti, kol suminkštės bulvės.
4.
Supilti grietinėlę, pagardinti prieskoniais. Patiekti pabarsčius petražolėmis. Skanaus!
AUTORIUS: Anželika Stančikienė
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital