Kvapni vištiena su bulvėmis orkaitėje

AUTORIUS:
Jurgitos receptai,
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 10)
Porcijų skaičius: 2
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 10)
Kvapni vištiena su bulvėmis orkaitėje
Autorius apie receptą: Nesudėtingas, sotus, gardus ir puikiai tinkamas pietums patiekalas. Nesudėtingas, sotus, gardus ir puikiai tinkamas pietums patiekalas. Jurgitos receptai
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 2
6 vienetai vištų blauzdelių (arba 2 ketvirčių)
5 vienetai bulvių (didesnių)
2 skiltelės česnako
pagal skonį prieskoninių žolelių
Padažui:
100 gramų majonezo
100 gramų pomidorų padažo
100 mililitrų vandens
3 šaukštai grūdėtųjų garstyčių
2 šaukštai saldaus aitriųjų paprikų padažo
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
1.
Vištieną įtriname prieskoninėmis žolelėmis ir susmulkintu česnaku.
2.
Sumaišome majonezą, pomidorų padažą, garstyčias, saldų aitriųjų paprikų padažą ir šiuo mišiniu ištriname vištieną, paliekame kelias valandas marinuotis.
3.
Vištieną dedame į kepimo formą.
4.
Likusį vištienos marinatą paliekame dubenyje ir į jį supilame vandenį.
5.
Supjaustome bulves ir apie 15 minučių arba kol šiek tiek suminkštės paverdame. Išvirusias bulves sumaišome su dubenyje likusiu padažu ir sudedame į kepimo indą ar skardą.
6.
Galima viską pabarstyti prieskoninėmis žolelėmis.
7.
Kepame iki 190° C įkaitintoje orkaitėje apie 30-40 minučių, kol vištiena gražiai apskrunda. Skanaus!
Patarimai:
Priklausomai nuo garstyčių aštrumo gali skirtis ir padažo aštrumas, tad siūlau jų, kaip ir čili padažo, dėti pagal savo skonį.
Galite kartu kepti ir kitų daržovių.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital