Kvapni lašišos sriuba su grietinėle

AUTORIUS:
Andrius
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 7)
Porcijų skaičius: 6
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 7)
Kvapni lašišos sriuba su grietinėle
Autorius apie receptą: Soti ir skani sriuba su lašiša, daržovėmis ir grietinėle. Soti ir skani sriuba su lašiša, daržovėmis ir grietinėle. Andrius
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
600 mililitrų sultinio
400 gramų lašišos
125 mililitrai grietinėlės (10%-13%)
100 gramų konservuotų kukurūzų
2 vienetai bulvių
1 vienetas svogūnų
1 vienetas salierų stiebų
1 vienetas morkų
0.5 šaukšto kvietinių miltų
pagal skonį druskos
pagal poreikį krapų
pagal poreikį aliejaus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
1.
Daržoves nuvalyti, svogūną ir saliero stiebą smulkiai sukapoti, bulves ir morkas supjaustyti kąsnio dydžio kubeliais. Krapus sukapoti.
2.
Žuvį supjaustyti kąsnio dydžio gabalėliais.
3.
Puode įkaitinti aliejų. Sudėti svogūnus, morką ir salierą. Maišant kepti 5 - 7 minutes.
4.
Suberti miltus, permaišyti ir maišant įpilti karštą sultinį. Užvirti.
5.
Į puodą suberti bulves, pagardinti druska ir virti 15 - 20 min. Į puodą įdėti žuvį, kukurūus, užvirti ir virti 5 min.
6.
Įpilti grietinėlę ir užvirti. Išjungti kaitrą. Suberti krapus ir palaikyti uždengtą puodą 5 minutes.
Patarimai:
Sultinį galima naudoti žuvies, mėsos ar daržovių.
AUTORIUS: Andrius
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
velykiniai patiekalai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital