Kuršėnų vyniotinis su bruknėmis

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 8)
Porcijų skaičius: 10
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 8)
Kuršėnų vyniotinis su bruknėmis
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 10
Biskvitui:
4 vienetai kiaušinių
4 šaukštai miltų
4 šaukštai cukraus
Įdarui:
200 gramų sviesto
200 gramų varškės
200 gramų kondensuoto pieno, saldinto
1 saujelė bruknių
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
1.
Kiaušinių trynius iki baltumo išplakame su cukrumi, suberiame miltus ir išmaišome. Kitame inde iki standumo išplakame baltymus. Išplaktus baltymus atsargiai po šaukštą įmaišome į trynius, išmaišome, gaunasi labai puri masė.
2.
Kepimo skardą išklojame su kepimo popieriumi ir tolygiai paskirstome tešlą. Kepame 200 C laipsnių orkaitėje apie 15 minučių. Iškeptą biskvitą vyniojame į vyniotinį ir pamažu nuimame kepimo popierių. Apklojame rankšluosčiu ir paliekame vėsti.
3.
Įdarui varškę pertiname smulkintuvu, sudedame kambario temperatūros sviestą, galiausiai supilame kondensuotą pieną ir pamaišome. Jei masė bus labai skysta, galima ją palaikyti šaldytuve. Į bendrą masę įdėjau bruknių, nes rugštelė šiam vyniotiniui labai tinka, tačiau galima jų nedėti arba dėti kitokių uogų.
4.
Atvėsusį biskvitą išvyniojame, tolygiai padengiame įdaru ir susukame atgal. Bent porai valandų dedame į šaldytuvą.
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (1)
Egidija
2017-03-20 10:18
Visada galvojau, kad vyniotinį labai sudėtinga pagaminti, o iš tikrųjų gan paprasta. Labai visiems patiko ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
helovinas
valgome sveikiau!
salotos, mišrainės
karšti patiekalai
pyragai, kepiniai
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital