Kuršėnų vyniotinis paprasčiau - Kuršėnų plokštainis!

AUTORIUS:
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 12)
Porcijų skaičius: 8
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 12)
Kuršėnų plokštainis
Autorius apie receptą: Dalinuosi labai skaniu, gana lengvai pagaminamu "Kuršėnų" plokštainio receptu. Beje, kam patinka "Kuršėnų " vyniotinis, tai šis plokštainis jums tikrai patiks. Patiekiu Dalinuosi labai skaniu, gana lengvai pagaminamu "Kuršėnų" plokštainio receptu. Beje, kam patinka "Kuršėnų " vyniotinis, tai šis plokštainis jums tikrai patiks. Patiekiu tiesiog supaprastintą, be jokio susukimo "Kuršėnų" plokštainio receptą. Savaitgaliui, šventei, laukiant svečių pasigaminkite šį plokštainį, kuriam abejingų tikrai neliks.
(...daugiau) Audronė
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 8
Biskvitui:
4 vienetai kiaušinių
4 šaukštai cukraus
4 šaukštai miltų
Pertepimui:
300 gramų varškės (tinka ir kreminė)
300 gramų vyšnių uogienės (arba kitos)
2 šaukštai grietinės
2 šaukštai cukraus
Viršui:
100 gramų juodojo šokolado (nebūtina)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Kiaušinių trynius išplakiau su cukrumi iki purumo ir supyliau persijotus miltus, išmaišiau. Baltymus gerai išplakiau iki standumo ir po truputį šaukštu įmaišiau į masę.
2.
Kepimo formą išklojau kepimo popieriumi ir supyliau masę. Biskvitą kepiau 200 C laipsnių temperatūroje 12 - 15 minučių. Iškeptą biskvitą pepjoviau pusiau ir atvėsinau.
3.
Varškę elektriniu trintuvu sutryniau su grietine, cukrumi ir uždėjau ant perpjauto biskvito. Pertepiau vyšnių uogiene ir ant viršaus uždėjau kitą biskvito dalį ir papuošiau tirpintu šokoladu. Galite plokštainį apibarstyti cukraus pudra.
4.
Palikau plokštainį per naktį šaldytuve.
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (2)
Egida
2020-04-23 19:31
Kokio didumo skarda naudojat biskvitui kepti, aciu? ATSAKYTI
Vilma
2020-04-28 11:09
Puikiai tinka paprasta orkaitės skarda :) ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital