Kuršėnų vyniotinis

AUTORIUS:
Renata
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 5)
Porcijų skaičius: 5
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 5)
Kuršėnų vyniotinis
Kuršėnų vyniotinis
Kuršėnų vyniotinis
Kuršėnų vyniotinis
Autorius apie receptą: Lengvai pagaminamas, gaivus desertas. Lengvai pagaminamas, gaivus desertas. Renata
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 5
Biskvitui:
4 vienetai kiaušinių
4 šaukštai cukraus
4 šaukštai kvietinių miltų
Kremui:
180 gramų kreminės varškės
180 gramų sviesto (minkšto)
180 gramų kondensuoto pieno, saldinto
1 šaukštelis vanilinio cukraus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
1.
Biskvitui kiaušinius gerai išsuku su cukrumi, tada beriu miltus, išmaišau.
2.
Supilu tešlą į maždaug 30x40 cm kepimo popieriumi išklotą skardą.
3.
Kepu 180 C laipsnių įkaitintoje orkaitėje maždaug 10 ar 12 min. Iškepusi, dar karštą susuku į vyniotinį ir palieku atvėsti.
4.
Kremui sviestą gerai išsuku su saldintu pienu, tada sudedu kreminę varškę ir suberiu vanilinį cukrų.
5.
Atvėsusį biskvitą išvynioju ir aptepu kremu. Vėl susuku vyniotinį, padedu ilsėtis į šaldytuvą. Puošiame kaip mokame.
AUTORIUS: Renata
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital