Kuršėnų vyniotinis

AUTORIUS:
Justyna
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 5)
Porcijų skaičius: 6
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 5)
Kuršėnų vyniotinis
Kuršėnų vyniotinis
Kuršėnų vyniotinis
Kuršėnų vyniotinis
Autorius apie receptą: Nesijaučiu Kuršėnų vyniotinio eksperte, kodėl ne? Nes šiandien pirmą kartą pati jį vyniojau, nors daug kartų valgiau. Tiesiog tobulas! Nesijaučiu Kuršėnų vyniotinio eksperte, kodėl ne? Nes šiandien pirmą kartą pati jį vyniojau, nors daug kartų valgiau. Tiesiog tobulas! Justyna
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
Biskvitui:
4 vienetai kiaušinių
80 gramų cukraus pudros
30 gramų kvietinių miltų
30 gramų krakmolo
Kremui:
160 gramų sviesto (minkšto)
360 gramų varškės (pertrintos, be gumuliukų)
80 gramų cukraus pudros
Kepimui:
1 šaukštelis vanilinio cukraus
Pabarstymui:
pagal poreikį cukraus pudros
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
1.
Biskvitui trynius atskirti nuo baltymų. Baltymus išplakti iki putų, po truputį suberiant, cukrų. Plakant, sudėti po vieną kiaušinio trynius ir išplakti.
2.
Miltus ir krakmolą persijoti ir suberti į kiaušinių masę, lėtai išmaišyti mentele.
3.
Kepimo skardą (33x30) iškloti kepimo popieriumi. Supilti tešlą, išlyginti.
4.
Kepti 180 C laipsnių įkaitintoje orkaitėje, neatidarinėjant orkaitės, apie 10 minučių, kol gražiai pagels. Iškepusį dar karštą biskvitą kartu su kepimo popieriumi suvynioti į vyniotinį ir palikti atvėsti.
5.
Kremui sviestą išplakti su cukraus pudra ir vaniliniu cukrumi, sudėti varškė ir išmaišyti.
6.
Atvėsusį biskvitą išvynioti, nuimti kepimo popierių. Ant biskvito tolygiai paskirstyti kremą ir vėl suvynioti į vyniotinį. Palykite šaldytuve 2 val. Apibarstyti cukraus pudra.
AUTORIUS: Justyna
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (1)
Regina
2020-11-03 20:54
Itin mažai miltų ir krakmolo, neišeina net po 20 g. kiaušiniui. Ar nesijautė kiaušinio skonis? O kas ten toks juodas tarpas? Uogienė? Kokia?
ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital