Kuršėnų vyniotinis

AUTORIUS:
Ieva Visockytė
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 1)
Porcijų skaičius: 10
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 1)
Kuršėnų vyniotinis
Autorius apie receptą: Lengvas, gardus, seniai išbandytas desertas saldžioms vasaroms akimirkoms. Lengvas, gardus, seniai išbandytas desertas saldžioms vasaroms akimirkoms. Ieva Visockytė
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 10
4 vienetai kiaušinių
150 gramų kondensuoto pieno, saldinto
150 gramų kreminės varškės
150 gramų sviesto
4 šaukštai miltų
4 šaukštai cukraus
1 žiupsnelis druskos
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
1.
Atskirti kiaušinių trynius ir baltymus. Trynius iki baltumo išsukti su cukrumi, dėti miltus, gerai išmaišyti.
2.
Kiaušinių baltymus su žiupsneliu druskos (nebūtinai) išplakti iki standžių putų. Atsargiai įmaišyti į tešlą.
3.
Tešlą skirstyti ant kepimo popieriumi padengtos skardos (32x35cm).
4.
Kepti iki 200 C įkaitintoje orkaitėje 12-15 min. Iškepusį biskvitą iš karto suvynioti ir atvėsinti.
5.
Iki purumo išplakti minkštą sviestą, plakant pilti kondensuotą pieną.
6.
Dėti varškę, išmaišyti iki vientisos konsistencijos.
7.
Išvyniojus atvėsusį biskvitą, tepti varškės įdarą, suvynioti.
8.
Šaldyti apie 2 valandas.
AUTORIUS: Ieva Visockytė
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
helovinas
valgome sveikiau!
salotos, mišrainės
karšti patiekalai
pyragai, kepiniai
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital