Kurapkos su vyno padažu

AUTORIUS:
Agota
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 22)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 22)
Kurapkos su  vyno padažu
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
4 kurapkos (po 200 g)
1 šaukštelis druskos
1/2 šaukštelio juodųjų pipirų
4 šoninės griežinėliai
4 šaukštai aliejaus
1/4 l raudonojo vyno
50 g kumpio
1 svogūnas
2 šaukštai sviesto
1 šaukštas pomidorų tyrės
1 šaukštas serbentų drebučių
1/8 l grietinės
1 šaukštelis krakmolo
PARUOŠIMO BŪDAS:
Kurapkas nuplauti, nusausinti, odą įtrinti druska ir pipirais. Krūtinėles apdėti šoninės griežinėliais ir surišti.
Keptuvėje įkaitinti aliejų ir apkepinti kurapkas. Supilti 2/3 raudonojo vyno ir 30 minučių troškinti uždengtoje keptuvė. Patroškinus paukščius apversti.
Nuluptą svogūną ir kumpį supjaustyti smulkiais kubeliais. Pakepinti su sviestu, sudėti likusius komponentus ir 10 minučių troškinti.
Į keptuvėje likusius riebalus supilti likusį raudonąjį vyną, šiek tiek pavirti, kol sutirštės. Padažą pagardinti pagal skonį ir patiekti padažinėje.
AUTORIUS: Agota
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (1)
Kestutis
2017-11-11 16:53
Labai skanu - tik vietoje r.serbentu drebuciu dejau trintu brukniu - padazas gavosi super. ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital