Kuojų ikrų kepsneliai

AUTORIUS:
Mindaugas
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 7)
Porcijų skaičius: 2
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 7)
Kuojų ikrų kepsneliai
Kuojų ikrų kepsneliai
Kuojų ikrų kepsneliai
Autorius apie receptą: Kuojas (mekšrus) galima gaudyti ir per neršimą. Ikrai yra labai vertingi ir skanūs. Išsikepiau kepsniukų Didžiajam penktadieniui. Skanu, sotu. Kuojas (mekšrus) galima gaudyti ir per neršimą. Ikrai yra labai vertingi ir skanūs. Išsikepiau kepsniukų Didžiajam penktadieniui. Skanu, sotu. Mindaugas
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 2
500 gramų kuojos (ikrų)
2 riekelės batono
1 vienetas svogūnų
1 vienetas kiaušinių
1 šaukštas manų kruopų
0.5 šaukštelio druskos
2 žiupsneliai džiovintų bazilikų
2 žiupsneliai maltos kalendros
pagal poreikį maltų lauro lapų
pagal poreikį maltų juodųjų pipirų
Apvoliojimui:
4 šaukštai maltų džiūvėsėlių
Kepimui:
50 gramų aliejaus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Batoną pamerkite į vandenį ir paskui nuspauskite.
2.
Svogūną smulkiai supjaustykite.
3.
Sumaišyti ikrus, mirkytą batoną, kiaušinį, manus, prieskonius, druską, smulkintą svogūną.
4.
Gnybti masės, formuoti kepsnelius.
5.
Keptuvėje įkaitinti aliejų. Apvolioti kepsnelius džiūvėsiuose ir kepti uždengtoje keptuvėje, vartant apie 12-14 min.
6.
Skanu valgyti su majonezu.
AUTORIUS: Mindaugas
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital