Kung Pao vištiena su imbieru

AUTORIUS:
Una
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 10)
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 10)
Kung Pao vištiena su imbieru
Kung Pao vištiena su imbieru
Kung Pao vištiena su imbieru
Autorius apie receptą: Turbūt daugelis žino tradicinį kinų receptą Kung Pao, dar vadinamą Gong bao. Aš nusprendžiau pakeisti receptą ir pagaminau truputį kitaip. Tikiuosi, kad Jums šis mano Turbūt daugelis žino tradicinį kinų receptą Kung Pao, dar vadinamą Gong bao. Aš nusprendžiau pakeisti receptą ir pagaminau truputį kitaip. Tikiuosi, kad Jums šis mano patobulintas receptas patiks ir darysite vėl ir vėl. (...daugiau) Una
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
2 vienetai vištienos krūtinėlės
100 gramų anakardžių riešutų
1 šaukštelis malto imbiero
1 žiupsnelis druskos
1 žiupsnelis maltų kvapiųjų pipirų
1 šlakelis alyvuogių aliejaus (kepimui)
Padažui:
1 šaukštelis tamari sojų padažas
1 šaukštelis sezamų aliejaus
1 šaukštelis kukurūzų krakmolo
1 šaukštelis acto
1 šaukštelis cukraus
Patiekiant:
1 vienetas raudonosios paprikos
pagal skonį svogūnų laiškų (smulkintų)
pagal poreikį ryžių
pagal poreikį druskos
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Vištienos krūtinėlę supjaustykite kubeliais. Pabarstykite druska, pipirais ir palikite dešimčiai minučių.
2.
Padažui į dubenį įpilkite šaukštelį sojos padažo, sezamų aliejaus, acto. Įdėkite šaukštelį cukraus ir krakmolo. Išmaišykite.
3.
Į keptuvę įpilkite šlakelį aliejaus ir suberkite anakardžių riešutus. Palaukite, kol jie apskrus ir apibarstykite imbieru. Tada išimkite anakardžių riešutus iš keptuvės.
4.
Į keptuvę dėkite vištieną ir vėl suberkite anakardžių riešutus. Viską apšlakstykite padažu. Kepkite, kol iškeps vištieną.
5.
Pasūdytame vandenyje išvirkite ryžius.
6.
Papriką supjaustyti plonais griežinėliais.
7.
Vištieną su riešutais dėkite į lėkštę. Šalia patiekite ryžių. Ant vištienos užberkite pjaustytą papriką ir smulkintus svogūnų laiškus. Skanaus!
AUTORIUS: Una
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital