Kumpio ir sūrio tartas

AUTORIUS:
Natalija
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 4)
Porcijų skaičius: 10
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 4)
Kumpio ir sūrio tartas
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 10
1 pakelis tešlos (mielinė)
200 gramų kumpio (rūkytas)
180 gramų grybų (marinuoti)
šiek tiek druskos
šiek tiek pipirų
šiek tiek raudonėlio
200 mililitrų grietinėlės (10-15%)
3 vienetai kiaušinių
150 gramų sūrio (mocarela arba/ir fermentinis)
0.5 vieneto paprikos
šiek tiek krapų
šiek tiek alyvuogių aliejaus (formai patepti)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
1.
Mielinę tešlą iškočiokite į rutulį ir palikite šiltoje vietoje apie 30 min. Tada tešlą išklokite kepimo formą pateptą riebalais, o dugną kelis syk subadykite šakute.
2.
Į dubenį sudėkite nusunktus grybus, kubeliais supjaustytą kumpį, daržoves, susmulkintus žalumynus, prieskonius, berkite vos vos druskos ir išmaišykite. Tada sukdėkite viską į indą su išklota tešlą.
3.
Kiaušinius išplakti kartu su grietinėlės sūriu ir šmaišyti tarkuotą sūrį (geriausia dviejų rūšių, pvz. mocarelą ir fermentinį). Užpilti šiuo užpilu pyragą.
4.
Tartą pašauti į 180 - 190°C temp. orkaitę 30 min.

Skanaus.
AUTORIUS: Natalija
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital