Kumpio ir dažovių drebučiai

AUTORIUS:
Jurgita
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 25)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 25)
Kumpio ir dažovių drebučiai
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
4-5 ploni kumpio griežinėliai
100 g konservuotų žirnelių
100 g konservuotų kukurūzų
Kelios konservuotos morkos
250 ml vandens
0,5 vnt. KNORR BULJONETĖ vištienos sultinys
200 ml majonezo
Krapai
Želatina
PARUOŠIMO BŪDAS:
Sultinį ištirpinti karštame vandenyje, atvėsinti. Želatiną išbrinkinti šlakelyje sultinio ir ištirpinti. Pusę jos sumaišyti su sultiniu, likusią dalį – su majonezu. Į apskritas formeles dėti po vieną kumpio griežinėlį susuktą į rožytę (apačias persmeigti mediniais smeigtukais). Sultinį atsargiai supilti į indelius ant roželių. Indelius statyti į šaldytuvą, kad sustingų. Konservuotas daržoves (bendro mišinio turi būti apie stiklainį) nukošti ir sumaišyti su majonezu. Kai drebučiai sustings, iš kumpio griežinėlių ištraukti smeigtukus. Ant viršaus krėsti daržovių ir majonezo mišinį. Vėl statyti į šaldytuvą, kad sustingtų, tada išversti į lėkštę. Skanaus!
AUTORIUS: Jurgita
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
velykiniai patiekalai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital