Kukuruzų traškučių užkandis

AUTORIUS:
Ina
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 2)
Porcijų skaičius: 2
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 2)
Kukuruzų traškučių užkandis
Kukuruzų traškučių užkandis
Kukuruzų traškučių užkandis
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 2
100 gramų traškučių (kukurūzų (natūralūs))
4 šaukštai kukurūzų (konservuoti)
1 vienetas paprikos ((maža))
200 gramų jautienos (malta)
1 žiupsnelis pipirų (SAUDA uodieji)
1 žiupsnelis prieskonių (SAUDA mėsai)
20 gramų alyvuogių (žalios)
100 gramų sūrio (fermentinis)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
1.
Faršas pakepinamas ant keptuvės įpilama šiek tiek vandens, kad mėsa pasitroškintų, pagardinama ,, Sauda" prieskoniais.
2.
Supjaustomos paprikos, alyvuogės, beriama į dubenį su kukuruzais, dedamas pakepintas faršas, įberiama ,,Sauda" juodų maltų pipirų jei trūksta druskos ir viskas išmaišoma. Lėkštė padengiama kukurūzų traškučiais beriamas visas mišinys su faršu, ant viršaus pabarstoma tarkuotu fermentiniu sūriu, kad viską padengtų. Užkepama kelias minutes mikrobangų krosnelėje (kol išsilydo sūris). Šis užkandis labai tinka prie vyno. Skanaus!
AUTORIUS: Ina
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
grilio patiekalai
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital