Kukurūzų salotos su avokadais, pomidorais ir fetos sūriu

AUTORIUS:
LaMaistas.lt
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 7)
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 7)
Kukurūzų salotos su avokadais, pomidorais ir fetos sūriu
Nuotraukos Dovilės Ramoškaitės LaMaistas.lt redakcijai
Kukurūzų salotos su avokadais, pomidorais ir fetos sūriu
Kukurūzų salotos su avokadais, pomidorais ir fetos sūriu
Autorius apie receptą: Labai gaivios salotos, kurios puikios valgant vienas ar tiekiant prie mėsos patiekalų, ypač tinka prie grilyje keptos mėsytės. Ruošiamos be majonezo. Įkvėpimo šaltinis Labai gaivios salotos, kurios puikios valgant vienas ar tiekiant prie mėsos patiekalų, ypač tinka prie grilyje keptos mėsytės. Ruošiamos be majonezo. Įkvėpimo šaltinis eat well. (...daugiau) LaMaistas.lt
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
1 skardinė konservuotų kukurūzų
250 gramų vyšninių pomidorų (arba 3 paprastų pomidorų)
200 gramų fetos sūrio
1 vienetas avokadų (didesnio)
0.5 vieneto ilgavaisių agurkų (arba 1 trumpavaisio)
1 vienetas rausvųjų svogūnų (nedidelio)
1 sauja baziliko (arba krapų, petražolių ar kitų žalumynų)
1/4 šaukštelio juodųjų pipirų
Užpilui:
3 šaukštai alyvuogių aliejaus
2 šaukštai citrinų sulčių (arba laimo sul2i7)
1 šaukštelis itališkų žolelių
1 šaukštelis medaus
pagal skonį druskos
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
1.
Konservuotus kukurūzus gerai nuvarvinti ir suberti į dubenį.
2.
Pomidoriukus perpjauti pusiau (jei naudojate paprastus pomidorus, supjaustyti kubeliais), agurką supjaustyti mažais gabalėliais, svogūną smulkiai sukapoti, fetą supjaustyti kubeliais, baziliką sukapoti, avokadą perpjauti pusiau, išimti kauliuką, išskobti minkštimą ir supjaustyti nedideliais gabalėliais.
3.
Į dubenį su kukurūzais sudėti pomidorus, agurką, svogūną, fetos sūrį, baziliką, avokadą.
4.
Į nedidelį dubenėlį pilti aliejų, citrinos sultis, berti itališkas žoleles, druską, dėti medaus ir išmaišyti. Paragaukite, jei norite, galite keisti užpilo ingredientų kiekius pagal savo skonį.
5.
Užpilą užpilti ant paruoštų ingredientų ir išmaišyti.
LaMaistas.lt
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital