Kukurūzinis viščiukas aluje pagal Gian Luca Demarco

AUTORIUS:
Gian Luca Demarco
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 3)
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 3)
Kukurūzinis viščiukas aluje pagal Gian Luca Demarco
Kukurūzinis viščiukas aluje pagal Gian Luca Demarco
Kukurūzinis viščiukas aluje pagal Gian Luca Demarco
Autorius apie receptą: Labai skaniems pietums nereikia nei daug laiko, nei įmantrių ingredientų. Tiekiama su gardžiomis lapinio kopūsto salotomis. Labai skaniems pietums nereikia nei daug laiko, nei įmantrių ingredientų. Tiekiama su gardžiomis lapinio kopūsto salotomis. Gian Luca Demarco
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
3 vienetai viščiuko
2 skardinės alaus (nealkoholinio)
3 vienetai citrinų
4 skiltelės česnako
1 šlakelis alyvuogių aliejaus
pagal poreikį lapinių kopūstų
pagal skonį druskos (naudojome Maldon)
pagal skonį maltų juodųjų pipirų
pagal skonį rozmarino
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
1.
Marinuojame viščiukus - įpjauname pusiau, išspaudžiame citrinos sultis, įpilame 2 stiklines alaus bei dedame susmulkintas česnako skilteles. Įberiame druskos bei pipirų, pilame šlakelį alyvuogių aliejaus.
2.
Paruošiame keptas salotas. Suplėšome salotą norimo dydžio gabalėliais, į keptuvę pilame alyvuogių aliejaus, dedame česnako skiltelę, įkaitiname ir apkepiname kopūstą, kol jis pradeda blizgėti.
3.
Kepame kukurūzinius viščiukus: į keptuvę pilame alyvuogių aliejaus ir gerai iš visų pusių apkepame. Arba kepame grilyje iš abiejų pusių.
4.
Tada palaipsniui šlakstome alumi, pagardiname druska ir pipirais. Patiekite su keptais kopūsto lapais, citrina bei Maldon druska.
Patarimai:
Šis receptas buvo gamintas "La Maistas" laidoje (rodoma sekmadieniais 9:30 val. per TV3), kurios įrašą rasite čia. Visus "La Maistas" laidų receptus ir patarimus rasite čia.
AUTORIUS: Gian Luca Demarco
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
grilio patiekalai
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital