Kukurūzinis kefyro pyragas

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 3)
Porcijų skaičius: 6
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 3)
Kukurūzinis kefyro pyragas
Kukurūzinis kefyro pyragas
Kukurūzinis kefyro pyragas
Kukurūzinis kefyro pyragas
Kukurūzinis kefyro pyragas
Autorius apie receptą: Minkštas, drėgnas, lengvai saldus pyragas. Minkštas, drėgnas, lengvai saldus pyragas. Ieva, Skanūs kąsneliai
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
250 mililitrų kefyro
2 vienetai kiaušinių
140 gramų kukurūzų miltų
140 gramų kvietinių miltų
80 gramų sviesto
60 gramų cukraus
1 šaukštelis kepimo miltelių
1/4 šaukštelio maltos ciberžolės
1 žiupsnelis druskos
pagal poreikį aliejaus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Į dubenį suberti kukurūzų miltus ir kvietinius miltus, kepimo miltelius ir išmaišyti.
2.
Į dubenį su miltų mišinių supilti kefyrą.
3.
Sviestą dėti į dubenėlį ir ištirpinti, atvėsinti ir supilti dubenį su miltais ir kefyru. Tuomet įmušti kiaušinius, suberti cukrų, druską ir ciberžolę. Gerai išmaišyti iki kol tešla taps vientisa.
4.
Kepimo indą patepti aliejumi, dėti į orkaitę ir įkaitinti iki 200 C laipsnių temperatūros, tuomet į kepimo indą supilti tešlą ir kepti apie 30 minučių.
5.
Tiekti šiltą arba atvėsusį.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
helovinas
valgome sveikiau!
salotos, mišrainės
karšti patiekalai
pyragai, kepiniai
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital