Kukuliai užkandžiui

AUTORIUS:
Vaida
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 36)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 36)
Kukuliai užkandžiui
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
400 g jautienos faršo
100 g riebios kiaulienos faršo
2 kiaušiniai
100 g batono
100 ml pieno
2 šaukštai miltų
2 svogūnai
žiupsnelis bazilikų
maltų juodųjų pipirų
druskos
PARUOŠIMO BŪDAS:
Jautienos ir kiaulieno faršą sudedame į pasirinktą dubenį. Įmušame kiaušinius. Batoną išmirkome piene, nuspaudžiame ir grūdame, kol nelieka jokių gumuliukų. Sudedame į mėsos faršą. Mėsą maišome tol, kol masė tampa puri. Baigdami maišyti sudedame smulkiai supjaustytus svogūnus, suberiame miltus, pasūdome, įberiame pipirų bei bazilikų. Iš mėsos padarome 3-4 cm skersmens apskritus rutuliukus. Kepame 230 laipsnių temperatūros orkaitėje apie 45 minutes. Kukulius tiekiame karštus arba šaltus kaip užkandį.
AUTORIUS: Vaida
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (1)
gabija
2015-04-06 07:26
nesamone ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
velykiniai patiekalai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital