Kūčia su medaus sirupu

AUTORIUS:
Tomas Rimydis
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 9)
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 9)
Video LaMaistas.lt redakcijos drauge su TV3
Kūčia su medaus sirupu
Kūčia su medaus sirupu
Kūčia su medaus sirupu
Kūčia su medaus sirupu
Autorius apie receptą: Kūčios receptai užrašyti dar prieš kelis šimtus metų, tuo laiku tai buvo didelė tradicija ir stalą be jos buvo sunku įsivaizduoti. Ją nesunku pagaminti, skanu, gali tapti tikra Kūčios receptai užrašyti dar prieš kelis šimtus metų, tuo laiku tai buvo didelė tradicija ir stalą be jos buvo sunku įsivaizduoti. Ją nesunku pagaminti, skanu, gali tapti tikra tradicija ir jūsų namuose. (...daugiau) Tomas Rimydis
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
100 gramų žirnių (virtų)
100 gramų pupelių (virtų)
100 gramų kviečių (virtų)
20 gramų aguonų
20 gramų džiovintų spanguolių
20 gramų lazdyno riešutų
Sirupui:
100 gramų medaus
50 gramų vandens
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
1.
Išverdamas sirupas - medus pakaitinamas su vandeniu ir vanilės lazdele.
2.
Žirniai, pupelės ir kviečiai pirmiausia išverdami atskirai, o po to sumaišomi ir pakaitinami 5 minutes drauge su aguonomis, džiovintomis spanguolėmis ir pasmulkintais lazdyno riešutais.
3.
Paruošta Kūčia dedama į lėkštę ir užpilama sirupu.
Patarimai:
Šis receptas buvo gamintas "La Maistas" laidoje (rodoma sekmadieniais 9 val. per TV3), kurios įrašą rasite čia. Visus "La Maistas" laidų receptus ir patarimus rasite čia.
AUTORIUS: Tomas Rimydis
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
salotos, mišrainės
karšti patiekalai
pyragai, kepiniai
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital