Krūtinėlė baltame padaže

AUTORIUS:
Rima
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 5)
Porcijų skaičius: 2
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 5)
Krūtinėlė baltame padaže
Balta mėsytė
Krūtinėlė baltame padaže
Krūtinėlė baltame padaže
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 2
500 gramų vištienos filė
0.5 litro pieno
3 šaukšteliai miltų
0.5 vieneto sultinio
1 žiupsnelis pipirų
1 šaukštelis druskos
2 šaukštai aliejaus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
1.
Vištienos krūtinėlę supjaustome juostelėmis, pabarstome pipirais, druska ir marinuojame apie 10 valandų (galima ir trumpiau).
2.
Kepiname keptuvėje (aliejuje) iki pagels.
3.
Į keptuvę dedame miltus, gerai išmaišome, maišydami pilam pieną ir įdedam pusę kubelio sultinio susmulkinto. Užkaitiname.

Štai ir galima valgyti. Pamėginkite, tikrai patiks, o ypač vaikams.
Vietoje pieno galima pilti vandens.
Skanaus :)
AUTORIUS: Rima
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
grilio patiekalai
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital