Kruopų ir kiaulienos apkepas

AUTORIUS:
MamosReceptai.lt
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 26)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 26)
Kruopų ir kiaulienos apkepas
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
250 g perlinių kruopų
200 g kiaulienos
2 kiaušiniai
2 svogūnai
3 šaukštai margarino
1 šaukštas maltų džiūvėsėlių
pipirų
druskos
PARUOŠIMO BŪDAS:
Mėsą nuplauti ir išvirti mažame vandens kiekyje. Sumalti. Kruopas nuplauti, gerai nusunkti, išvirti pusiau biriai. Į ataušintas kruopas sudėti sumaltą mėsą, nuluptus, sukapotus, apkepintus svogūnus, druską, pipirus ir išmaišyti. Į taukais išteptą ir maltais džiūvėsėliais pabarstytą karščiui atsparų indą sudėti paruoštą masę ir 25 min. pakepinti karštoje orkaitėje. Apkepą patiekti su aštriais padažais bei žalių daržovių salotomis.
AUTORIUS: MamosReceptai.lt
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
velykiniai patiekalai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital