Kruasanų apkepas tobuliems pusryčiams

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 8)
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 8)
Kruasanų apkepas
Kruasanų apkepas
Kruasanų apkepas
Kruasanų apkepas
Kruasanų apkepas
Autorius apie receptą: Kokosų pieną galite keisti paprastu, bet man asmeniškai labai patinka tas lengvas kokosinis skonis, perpildęs bandeles. Aš naudojau mini kruasanus, atitikmuo, sakyčiau, 3 mini = 2 Kokosų pieną galite keisti paprastu, bet man asmeniškai labai patinka tas lengvas kokosinis skonis, perpildęs bandeles. Aš naudojau mini kruasanus, atitikmuo, sakyčiau, 3 mini = 2 normalaus dydžio. Geriausia naudoti dienos senumo, sudžiuvusias bandeles. Teoriškai jos geriau sugeria viską į save, praktiškai – nesu bandžius, kam šviežias bandeles dėt į apkepą, kai jos ir taip skanios? Bet šiaip, “teoriškai” reiktų daryti taip: nusiperkam parduotuvėje ir parą palaikom, kad apdžiūtų. Tas pats galioja, jeigu recepte kruasanus keistumėt kitokiom bandelėm ar šviesia duona. (...daugiau) Natalija, Stebuklinga mėta
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
8 vienetai sviestinių raguolių (kruasanų, arba 12 mažų)
400 mililitrų kokosų pieno (ar grietinėlės ar paprasto pieno)
4 vienetai kiaušinių
2 saujos uogų (tinka ir šaldytos)
1 žiupsnelis malto muskato
1 šaukštelis vanilinio cukraus
1 žiupsnelis druskos
šiek tiek sviesto (formai aptepti)
Patiekiant:
pagal skonį klevų sirupo (arba medaus)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
1.
Kepimo indą ištepam sviestu ir atidedame į šalį.
2.
Išplakam pieną su kiaušiniais, klevų sirupu ar cukrum, muskatu, vanile ir druska.
3.
Kruasanus perpjauna išilgai, merkiam po vieną į skystį ir išrikiuojame kepimo inde šonu į viršų.
4.
Jeigu naudojate šaldytas uogas, jas geriausia atitirpinti ir sudėt ant apkepo prieš pašaunant į orkaitę. Jeigu uogos šviežios - paskirstykite jas jau dabar. Nepamirštam paslėpti po kelias tarp bandelių.
5.
Aptraukiam indą kepimo plėvele ar folija ir pašaunam į šaldytuvą nakčiai. Arba bent 2 valandom. Tik nubudus iš ryto ištraukiame mūsų apkepą ir leidžiame 30 min pabūt kambario temperatūroje.
6.
Kepame 180C orkaitėje 30 min uždengus filoja ir dar 15 min atidengus. Valgom su uogiene, jogurtu, o geriausia - apipylę klevų sirupu.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
velykiniai patiekalai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital