Kroatiški Kalėdiniai sausainiai (be kiaušinių ir pieno produktų)

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 7)
Porcijų skaičius: 15
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 7)
Kroatiški Kalėdiniai sausainiai (be kiaušinių ir pieno produktų)
Kroatiški Kalėdiniai sausainiai (be kiaušinių ir pieno produktų)
Kroatiški Kalėdiniai sausainiai (be kiaušinių ir pieno produktų)
Kroatiški Kalėdiniai sausainiai (be kiaušinių ir pieno produktų)
Autorius apie receptą: Sausainius kepti norėjau išmokti jau seniai. Visoms draugėm išūžiau galvas, kaip man nesiseka su jais. Kol viena kepėja nedavė kelių patarimų kaip sėkmingai juos iškepti. Sausainius kepti norėjau išmokti jau seniai. Visoms draugėm išūžiau galvas, kaip man nesiseka su jais. Kol viena kepėja nedavė kelių patarimų kaip sėkmingai juos iškepti. Nors ir kepdavau sausainius tiksliai pagal recepto aprašymą, bet visada įdėjusi sausainius į orkaitę kepti nežinodavau ką iš ten ištrauksiu. Taip kelis receptus palaidojau "niekada negaminsiu" etikete. Kaskart tų receptų kaupiasi vis daugiau ir daugiau... Šį kartą gavosi tikrai gerai ir verti atsidurti bloge ir pasirodyti jums. Neišsigąskite, kad sausainiuose yra pipirų, jie šiems sausainiams suteikia pikantiško skonio. Vien dėl jų kitoniškumo norėjosi išbandyti ir paragauti. Verta. (...daugiau) Odeta, Samčio užrašai
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 15
2 stiklinės kvietinių miltų
150 mililitrų aliejaus (bekvapio)
6 šaukštai cukraus
2 šaukštai klevų sirupo
2 šaukštai saulėgrąžų
1 šaukštelis maltų juodųjų pipirų
1 šaukštelis maltų gvazdikėlių
2 šaukšteliai malto cinamono
1 žiupsnelis malto muskato
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
1.
Į dubenį supilti aliejų, sirupą ir suberti cukrų, išmaišyti. Tuomet suberti miltus, juoduosius pipirus, gvazdikėlius, cinamoną, muskatą, saulėgrąžas ir gerai išmaišyti, kad būtų galima suformuoti rutulį.
2.
Paruoštą tešlos rutulį įsukti į maistinę plėvelę ir padėti į šaldytuvą valandai.
3.
Kepimo formą ištiesti kepimo popieriumi,
4.
Paruoštą tešlą padalinti į 15 rutuliukų, sudėti į kepimo formą ir šiek tiek paspausti.
5.
Kepti įkaitintoje iki 180 C laipsnių temperatūros orkaitėje apie 20 - 25 minutes arba iki kol sausainiukai gražiai paskrus ir iškeps.
6.
Tuomet atvėsinti ir skanauti.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital