Naminė dviejų sūrių pica su pievagrybiais

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 4)
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 4)
Naminė dviejų sūrių pica su pievagrybiais
Naminė dviejų sūrių pica su pievagrybiais
Naminė dviejų sūrių pica su pievagrybiais
Naminė dviejų sūrių pica su pievagrybiais
Autorius apie receptą: Pasigaminti paprastą mielinę tešlą papločiui nėra sunku. Tai taip pat nereikalauja daug laiko. Svarbu tešlą plonai iškočioti ir kelioms minutėms pašauti į orkaitę, Pasigaminti paprastą mielinę tešlą papločiui nėra sunku. Tai taip pat nereikalauja daug laiko. Svarbu tešlą plonai iškočioti ir kelioms minutėms pašauti į orkaitę, prieš dedant ingredientus ant viršaus. Man patinka storu sluoksniu apkrauta pica, o toks būdas padės išvengti žalios tešlos picos viduryje. Nesitikėkite kažko ypatingo, tačiau Jūs gausite paplotį su traškiais kraštais, kuris bus minkštesnis ties centru. Labai rekomenduoju prieš dedant ingredientus ant papločio, pirmą jį aptepti plonyčiu sluoksniu svogūnų džemo. Matavimui naudojama 250 ml stiklinė. Ingredientai skirti 4 vidutinio dydžio (25 x 30 cm) picoms. (...daugiau) kitchenJulie
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
600 gramų bri sūrio
480 gramų rudųjų pievagrybių
320 gramų ožkos pieno sūrio
6 vienetai kriaušių
4 vienetai svogūnų
šiek tiek svogūnų džemo (nebūtina)
Tešlai:
500 gramų kvietinių miltų
1.5 stiklinės miltų
1.5 stiklinės vandens (šiltas)
7 gramai mielių
1 šaukštas alyvuogių aliejaus
7/10 šaukštelio druskos
Patiekiant:
šiek tiek gražgarsčių
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
1.
500 g miltų, druską, alyvuogių aliejų bei mieles sudėkite į didelį dubenį. Supilkite 1 1/2 stiklinės šilto vandens ir viską išmaišykite. Gausite itin lipnią tešlą. Uždenkite virtuviniu rankšluosčiu ir palikite kilti maždaug 40 minučių. Suberkite 1 1/2 stiklinės miltų, pradedant 1 stikline, ir įmaišykite į tešlą. Suminkykite tešlos kamuoliuką. Jei tešla dar per lipni, suberkite likusią 1/2 stiklinės miltų ir vėl įminkykite į tešlos kamuoliuką. Uždenkite ir palikite kilti dar 30 minučių.
2.
Įkaitinkite orkaitę iki 200°C.
3.
Ant miltais pabarstyto paviršiaus, vienai picai iš ketvirtadalio tešlos iškočiokite ploną picos paplotį ir parkelkite jį ant skardos, išklotos kepimo popieriumi. Šaukite į orkaitę 3 - 4 minutėms.
4.
Plonai supjaustykite svogūnus, grybus bei kriaušes. Brie sūrį taip pat supjaustykite mažomis riekelėmis. Ant papločio plonyčiu sluoksniu užtepkite svogūnų džemo, jei naudosite. Ant viršaus sudėliokite svogūnus, grybus ir kriaušes. Ant šių išdėliokite brie sūrio riekeles, o į tarpus įdėkite ožkos sūrio.
5.
Kepkite maždaug 25 - 30 minučių, arba iki kol paruduos.
6.
Patiekite su šviežiais grąžgarsčių lapeliais.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
ruošiamės žiemai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital