Kriaušių pyragas su graikiniais riešutais

AUTORIUS:
Loreta
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 32)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 32)
Kriaušių pyragas su graikiniais riešutais
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
1,75 stiklinės miltų
1,5 a. š. kepimo miltelių
0,25 a. š. druskos
0,5 stiklinės kambario temperatūros sviesto
1 stiklinė cukraus
3 kiaušiniai
0,25 stiklinės klevų sirupas (nebūtinai)
1 a. š. vanilinio cukraus
0,5 a. š. malto muskato
1 stiklinė pasukų
2 kriaušės
0,75 stiklinės stambiai kapotų graikinių riešutų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Miltus sumaišiau su kepimo milteliais ir druska. Sviestą bei cukrų išmaišiau iki baltos masės. Kiaušinius išplakiau su klevų sirupu, vaniliniu cukrumi bei maltu muskatu. Viską sumaišiau dideliame dubenyje, subėriau su kepimo milteliais ir druska sumaišytus miltus ir išmaišiau iki vientisos masės. Kriaušes nulupau, išėmiau sėklalizdžius ir supjausčiau didesniais kubeliais. Supjaustytas kriaušes ir kapotus riešutus sumaišiau su tešla. Tešlą sudėjau į riebalais pateptą kepimo skardą. Kepiau apie 45 min. 200 laipsnių temperatūroje. Palikite atvėsti ir gardžiuokitės. Skanaus.
AUTORIUS: Loreta
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (1)
to Asshole
2011-11-07 22:24
Ka cia idejai, priegluse? Kur puse stiklines sviesto, kur pasukos dingo? Nemoki kepti, tai neklaidink cia zmoniu. ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
velykiniai patiekalai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital