Kriaušių pyragas

AUTORIUS:
Neringa
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 3)
Porcijų skaičius: 6
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 3)
Kriaušių pyragas
Autorius apie receptą: Tobulas kriaušių pyragas prie kavos puodelio. Verta pabandyti, nes tikrai nenuvils. Tobulas kriaušių pyragas prie kavos puodelio. Verta pabandyti, nes tikrai nenuvils. Neringa
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
700 gramų kriaušių
170 gramų sviesto
2 vienetai kiaušinių
140 gramų kvietinių miltų
140 gramų graikinių riešutų
100 gramų cukraus
10 mililitrų citrinų sulčių
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
1.
Miltus persijokite.
2.
Vieną kriaušę supjaustykite plonomis riekelėmis (sėklų pašalinti nereikia), apšlakstykite citrinos sultimis ir atidėkite į šalį. Kitas kriaušes supjaustykite kubeliais ir taip pat apšlakstykite sultimis.
3.
100 g riešutų susmulkinkite smulkintuvu, 50 g pakapokite peiliu. Apkepinkite sausoje keptuvėje.
4.
Išsukite iki vientisos konsistencijos masės sviestą, cukrų ir kiaušinius, įmaišykite persijotus miltus, riešutus, kriaušių kubelius.
5.
Sudėkite masę į kepimo popieriumi išklotą kepimo formą, išlyginkite, papuoškite kriaušių riekelėmis.
6.
Kepkite 160 C laipsnių įkaitintoje orkaitėje 60-80 minučių. Jeigu į kepimo pabaigą pamatysite, kad pyrago vidurys drėgnokas, įjunkite ventiliatorių arba padidinkite temperatūrą iki 180 C laipsnių.
Patarimai:
Pyragas gana drėgnas, o kad išsiskyrusios sultys neištekėtų pro kraštus, rinkitės aukštesnę formą nenuimamais šonais.
AUTORIUS: Neringa
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital