Vanilinė kriaušių uogienė

AUTORIUS:
Jadvyga
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 38)
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 38)
Kriaušių uogienė
@Shutterstock
Autorius apie receptą: Labai paprastas kriaušių uogienės receptas be jokių įmantrybių! Taip paruoštą uogienę mes tepame ant batono riekelės, valgome su blynais, ruošiame pyragus! Labai paprastas kriaušių uogienės receptas be jokių įmantrybių! Taip paruoštą uogienę mes tepame ant batono riekelės, valgome su blynais, ruošiame pyragus! Jadvyga
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
1 kilogramas kriaušių (svoris išvalytų)
500 gramų cukraus
2 šaukšteliai vanilinio cukraus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
1.
Kriaušes nulupti, išpjausti sėklalizdžius ir supjaustyti nedideliais kubeliais.
2.
Kriaušes sudėti į puodą, sluoksniuojant su cukrumi (viršutinis sluoksnis turėtų būti cukraus) ir palikti pastovėti per naktį, kad atsirastų skysčio.
3.
Tada puodą dėti ant viryklės ir kaitinti ant neddielės ugnies, vis pamaišant apie valandą (arba iki kriaušės suvirs bei uogienė sutirštės iki norimos konsistencijos). Likus kelioms minutėms iki virimo pabaigos suberti vanilinį cukrų.
4.
Karštą uogienę išpilsyti į švarius, iškaitintus stiklainius ir užsukti steriliais dangteliais. Palikti atvėsti.
AUTORIUS: Jadvyga
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (2)
Irma
2022-10-22 10:46
Labai saldi gavosi. ATSAKYTI
Daiva
2018-08-19 11:58
Labai skani uogiene pavyko, aciu ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
velykiniai patiekalai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital