Kriaušinis karamelinis tortas

AUTORIUS:
Rita
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 3)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 3)
Kriaušinis karamelinis tortas
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
PARUOŠIMO BŪDAS:
<div class="ingredients">
<h2>Ingredientai:</h2>
<p><em><strong>23 cm skersmens tortui&nbsp;<br />
</strong></em><br />
<em><strong>Biskvitui:</strong></em><br />
5 kiau&scaron;inių<br />
230 g cukraus<br />
230 g miltų<br />
20 g kepimo miltelių<br />
60 g aliejaus<br />
Vanilino<br />
<br />
<em><strong>Pertepimui:</strong></em><br />
400g grietinėlės<br />
0,5 &nbsp;skardininės &quot;Rududu&quot; (naudojau virtą kondenuotą pieną, viriau 2 h, jis turi būti pilnai apsemtas vandeniu)<br />
1 skardinė konservuotų kriau&scaron;ių<br />
cukraus<br />
citrinos<br />
10g želatinos<br />
<br />
<em><strong>Sulaistymui:</strong></em><br />
Juodosios arbatos<br />
Citrinos</p>
</div>
<div class="recipe_make">
<h2 style="text-align: justify;">Gaminimas:</h2>
<p style="text-align: justify;">1. Kiau&scaron;inius i&scaron;plakti su cukrumi ir vanilinu iki purios masės. Toliau plakant supilti aliejų plona srovele. Miltus sumai&scaron;ytus su kepimo milteliais įsijoti į kiau&scaron;inių masę ir &scaron;velniai i&scaron;mai&scaron;yti. Kepti ~160 laipsnių temperatūroje apie 40min.<br />
2. Pertepimui skirtą želatiną užpilame 30ml vandens (vandens naudojame tris kart daugiau negu želatinos) ir paliekame i&scaron;brinkti.<br />
3. Grietinėlę i&scaron;plakti su cukrumi, įspausti citrinos sulčių (cukraus kiekio nematuoju, tiesiog įberiu ir plakdama paragauju ar jo pakanka). Sumai&scaron;yti su i&scaron;tirpinta želatina ir pastatyti 15 min į &scaron;aldytuvą (a&scaron; nedėjau, nes masė ir taip buvo pakankamai standi).<br />
4. Atvėsusį biskvitą padalinti į tris lygias dalis.<br />
5. Prie tepant kremą supjaustytus biskvito lak&scaron;tus sulaistyti.<br />
6. Tepame grietinėlės, dedame smulkintų kriau&scaron;ių ir karamelės Rududu gabaliukų. Antrame sluoksnyje dedame tą patį.</p>
<p style="text-align: justify;">Skanaus!:))</p>
</div>
AUTORIUS: Rita
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital