Kriaušiniai pyragaičiai

AUTORIUS:
Nijolė
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 1)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 1)
Kriaušiniai pyragaičiai
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:

Ingredientai:


150 g mielinės sluoksniuotos tešlos

150 g kriaušių

80 g cukraus

2 v. š. sviesto

cukraus pudra

 

PARUOŠIMO BŪDAS:

Kriaušes galite naudoti šviežias arba konservuotas.


Kriaušes nulupau, išėmiau sėklalizdžius ir supjausčiau storomis riekelėmis.


Tešlą iškočiojau, išspaudžiau kriaušės formos blynelius ir ant kiekvieno dėjau po vieną kriaušės riekelę.


Viską apibarsčiau cukrumi ir kepiau apie 15 min. 180 laipsnių temperatūroje.


Iškepus apibarsčiau cukraus pudra.


Galima valgyti tiek šiltus tiek šaltus.


Skanaus.

AUTORIUS: Nijolė
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (1)
:)
2015-01-07 19:56
šlakelis alkoholio irgi nepamaišytų ;) arba galima prieš dedant dar apvirti kriaušes su cukrum ir trupučiu alkoholio :) ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
velykiniai patiekalai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital