Kriaušės tešloje

AUTORIUS:
Gintarė
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 4)
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 4)
Kriaušės tešloje
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
4 vienetai kriaušių
2 lapai sluoksniuotos tešlos
3 šaukštai cukraus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
1.
Puode užvirinti vandenį, berti cukrų.
2.
Kriaušes nulupti, paliekant kotelį, merkti į puodą, virti ant nedidelės ugnies 10 - 15 minučių. Kuo minkštesnės kriaušės, tuo trumpiau virti.
3.
Kriaušes gerai nuvarvinti.
4.
Sluoksniuotos tešlos lapus iškočioti ir pjauti ilgomis juostelėmis.
5.
Tešlos juostelėmis apvynioti kriaušes.
6.
Kepti iki 180 laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 10 - 12 minučių, kol apskrus. Tiekti su karamele ar ledais. Skanaus!
AUTORIUS: Gintarė
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital