Krevetinės salotos

AUTORIUS:
Viktorija
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 26)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 26)
Krevetinės salotos
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
PARUOŠIMO BŪDAS:
<div class="ingredients">
<h3>Ingredientai:</h3>
<div>100 gr krevečių</div>
<div>1 avokadas </div>
<div>10 juodų alyvuogių</div>
<div>1 nedidelė raudonoji paprika</div>
<div>1 agurkas</div>
<div>krapai</div>
<div>1 citrinos sultys</div>
<div>2 v. &scaron;. alyvuogių aliejus</div>
</div>
<div class="recipe_make">
<h3>Gaminimas:</h3>
<div>Paruo&scaron;ti krevetes (&scaron;aldytas at&scaron;ildyti, su kiautu - i&scaron;luk&scaron;tenti, o sūdytas perlieti vandeniu), nulupti ir supjaustyti avokadą, papriką, agurką. Alyvuoges susmulkinti. Sumai&scaron;yti ir salotas paskaninti &scaron;lakeliu &scaron;viežiai spaustų citrinos sulčių bei alvuogių aliejumi (tinka ir sėmėnų).</div>
</div>
AUTORIUS: Viktorija
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (1)
neil
2016-04-03 16:10
o krevetes zalias valgyt? nereik kept ar virt? ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
velykiniai patiekalai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital