Krevetės sviesto padaže

AUTORIUS:
Aurimėlio virtuvė,
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 2)
Porcijų skaičius: 3
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 2)
Krevetės sviesto padaže
Krevetės sviesto padaže
Krevetės sviesto padaže
Krevetės sviesto padaže
Autorius apie receptą: Sultingos, sočios ir labai skanios! Kitokių ir nesinorės, tad linkiu skanaus! Sultingos, sočios ir labai skanios! Kitokių ir nesinorės, tad linkiu skanaus! Aurimėlio virtuvė
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 3
500 gramų krevečių be kevalo
100 gramų sviesto
1 vienetas citrinų (reikės tarkuotos žievelės ir sulčių)
5 vienetai vyšninių pomidorų
3 skiltelės česnako (didesnių arba 4 mažesnių)
1 sauja petražolių
pagal skonį druskos
pagal skonį maltų juodųjų pipirų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
1.
Įkaitinti keptuvę, dėti sviestą, ištirpinti.
2.
Į keptuvę suberti smulkintą česnaką ir perpjautus per pusę pomidoriukus, kepti apie 3 minutes. Tuomet sudėti krevetes, berti tarkuotą citrinos žievelę, pilti citrinos sultis ir sudėti smulkintas petražoles, berti druską, pipirus, išmaišyti.
3.
Kepti dar kelias minutes, kol krevetės iškeps. Patiekti su skrudinta duonele.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
velykiniai patiekalai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital