Krevetės su makaronais vyno padaže

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 3)
Porcijų skaičius: 3
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 3)
Krevetės su makaronais vyno padaže
Autorius apie receptą: Krevetės yra vienas iš tų valgių, kurias galėčiau valgyti dažnai. Ir jas ruošiu, kai tikrai noriu save palepinti. O dabar jau išeina taip, kad lepinu ir šeimą. Nes mielai valgome Krevetės yra vienas iš tų valgių, kurias galėčiau valgyti dažnai. Ir jas ruošiu, kai tikrai noriu save palepinti. O dabar jau išeina taip, kad lepinu ir šeimą. Nes mielai valgome kartu. (...daugiau) Ingrida, Kviečiu į virtuvę
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 3
500 gramų krevečių be kevalo
pagal poreikį tagliatelle makaronų (ar kitų mėgiamų)
200 mililitrų balto sauso vyno
200 mililitrų grietinėlės
2 skiltelės česnako (smulkintų)
1 šaukštelis rūkytos paprikos miltelių
1 žiupsnelis druskos
Kepimui:
1 šaukštas sviesto
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Makaronus išverdame gerai pasūdytame vandenyje.
2.
Keptuvėje ištirpiname sviestą. Suberiame smulkintą česnaką ir krevetes. Pakepiname kelias minutes, kol krevetės pradės raudonuoti, iškeps. Pabarstome druska ir paprika. Supilame vyną ir pakaitiname, kol šiek tiek nugaruos. Įpilame grietinėlę. Pakaitiname. Sudedame išvirtus makaronus. Gerai išmaišome.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
velykiniai patiekalai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital