Krevetės saldžiarūgščiame padaže

AUTORIUS:
Valentina
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 8)
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 8)
Krevetės saldžiarūgščiame padaže
Krevetės saldžiarūgščiame padaže
Krevetės saldžiarūgščiame padaže
Krevetės saldžiarūgščiame padaže
Krevetės saldžiarūgščiame padaže
Krevetės saldžiarūgščiame padaže
Krevetės saldžiarūgščiame padaže
Autorius apie receptą: Nuostabaus skonio krevetės nudžiugins Jūsų akį ir gomurį! Daugiausia laiko sugaištama supjaustyti produktus, pats paruošimas labai greitas. Naudoju nuvirtas didžiąsias Nuostabaus skonio krevetės nudžiugins Jūsų akį ir gomurį! Daugiausia laiko sugaištama supjaustyti produktus, pats paruošimas labai greitas. Naudoju nuvirtas didžiąsias tigrines krevetes, bet galima pakeisti ir mažomis. Imbieras naudojamas šviežias, bet jei nemėgstate, galite bandyti pakeisti milteliais, bet, perspėju, skonis tikrai nukentės! Prie šio patiekalo būtina paskrudinti prancūziško batono riekelių. Skanaus! (...daugiau) Valentina
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
500 gramų krevečių be kevalo (nuvirtų, tigrinių)
0.5 vieneto raudonosios paprikos
1 vienetas svogūnų
2 skiltelės česnako
1 šaukštas imbiero (tarkuoto)
1 šaukštas medaus
1 žiupsnelis maltų juodųjų pipirų
pagal skonį druskos
pagal poreikį aitriosios paprikos miltelių
Kepimui:
2 šaukštai alyvuogių aliejaus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Saldžiąją papriką ir svogūną supjaustyti nedideliais kubeliais. Česnaką smulkiai sukapoti.
2.
Į keptuvėje įkaitintą alyvuogių aliejų suberti paprikos kubelius, svogūną ir česnaką. Kepinti 3-5 min. Įdėti medaus, smulkintos imbiero šaknies, įberti aitriosios paprikos (galima įdėti smulkintos šviežios, bet čia jau pagal savo skonį) viską pagardinti druska ir pipirais, išmaišyti ir kepinti dar 3 min. Į daržoves sudėti nuluptas krevetes. Gerai pamaišyti ir uždengus patroškinti 5 min. Tik nepertroškinkite krevetes, nes jos taps guminės ir neskanios.
AUTORIUS: Valentina
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
velykiniai patiekalai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital