Krevetės, keptos su mangų padažu

AUTORIUS:
MamosReceptai.lt
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 21)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 21)
Krevetės, keptos su mangų padažu
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
3 šaukštus kmynų, kalendrų ir pankolių,
3 šaukštai juodųjų pipirų žirnelių,
pusė šaukšto uoginių paprikų,
24 didelės karališkosios krevetės,
alyvuogių aliejaus.

Mangų padažui:
mangas,
smulkiai supjaustyta raudonoji paprika,
smulkiai supjaustytas raudonasis svogūnas,
2 šaukštai susmulkintų šviežių petražolių,
2 šaukštai apelsinų sulčių,
2 šaukštai alyvuogių aliejaus.
PARUOŠIMO BŪDAS:
Nustatome vidutinę kaitrą ir keptuvėje be riebalų paskrudiname sėklas ir pipirus. Kartu su uoginėmis paprikomis sumalame į miltelius. 8 medinius iešmus pamirkome šaltame vandenyje. Suveriame ant jų krevetes. Įtriname jas prieskonių mišiniu ir apšlakstome alyvuogių aliejumi. Kepame grilyje arba barbekiu 3 - 5 minutes iš visų pusių. Paruošiame padažą. Mangą perpjauname per pusę, išimame kauliuką. Nulupame ir smulkiai supjaustome. Dubenyje sumaišome su kitais komponentais. Tiekiame su krevetėmis. Iškylų patiekalas paruoštas!
AUTORIUS: MamosReceptai.lt
Rašyti komentarą
Spausdinti

REKLAMA

Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
ruošiamės žiemai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital