Krevetės česnakiniame grietinėlės padaže

AUTORIUS:
Marija
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 18)
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 18)
Krevetės česnakiniame grietinėlės padaže
Autorius apie receptą: Labai greitai ir lengvai pagaminamas patiekalas, kuris privers visus apsilaižyti pirštus. Labai greitai ir lengvai pagaminamas patiekalas, kuris privers visus apsilaižyti pirštus. Marija
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
700 gramų krevečių
200 mililitrų grietinėlės, 35% riebumo
100 mililitrų sauso balto vyno (arba sultinio)
7 skiltelės česnako (smulkintų)
1 saujelė petražolių (smulkintų)
1 šaukštas persilado prieskonių
Kepimui:
50 gramų sviesto
1 šlakelis aliejaus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
1.
Dedame į keptuvę sviestą ir įpilame šiek tiek aliejaus.
2.
Sudedame smulkiai pjaustytą česnaką. Šiek tiek apkepinus česnaką, sudedame krevetes, pakepame, supilame vyną, gerai išmaišome. Aš maišiau iki tol, kol išgaravo vyno kvapas. Supilame grietinėlę ir labai gerai maišome. Svarbu gerai maišyti, kadangi gali sušokti grietinėlė!
3.
Suberiame petražoles, prieskonius ar druską, pagal skonį, kas jums patinka, pamaišome.
4.
Valgiau kartu su paskrudina čiabatos duonele.
AUTORIUS: Marija
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
velykiniai patiekalai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital