Krevetės balto vyno padaže

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 7)
Porcijų skaičius: 2
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 7)
Krevetės balto vyno padaže
Krevetės balto vyno padaže
Krevetės balto vyno padaže
Autorius apie receptą: Tai labai paprastai pagaminamas ir jokio įmantrumo nereikalaujantis patiekalas. Tikriausiai, taip ruošti krevetes yra klasika. Tai labai paprastai pagaminamas ir jokio įmantrumo nereikalaujantis patiekalas. Tikriausiai, taip ruošti krevetes yra klasika. Ingrida, Kviečiu į virtuvę
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 2
500 gramų krevečių be kevalo
100 mililitrų balto vyno
100 mililitrų grietinėlės
2 skiltelės česnako (smulkintų)
1 šaukštas sviesto
1 šaukštelis paprikos miltelių
1 vienetas prancūziško batono
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
1.
Ištirpiname sviestą. Pakepiname smulkintą česnaką. Pasklidus jo aromatui sudedame krevetes. Pabarstome paprikos milteliais. Pakaitiname keletą minučių. Įpilame vyno ir grietinėlės. Pakaitiname. Leidžiame skysčiui šiek tiek nugaruoti.
2.
Valgome su prancūziška bagete, padažant į padažiuką.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
velykiniai patiekalai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital