Krevetės apkeptos su česnaku ir muskato riešutu

AUTORIUS:
Vilma
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 4)
Porcijų skaičius: 2
Paruošimo laikas: Apie 5 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 4)
Krevetės apkeptos su česnaku ir muskato riešutu
Autorius apie receptą: Labai greitas ir paprastas receptas, o skonis ir kvapas tiesiog nepakartojami. Taip apkeptos krevetės tinka su salotomis, makaronais, duona ar tiesiog skanauti vienas. Labai greitas ir paprastas receptas, o skonis ir kvapas tiesiog nepakartojami. Taip apkeptos krevetės tinka su salotomis, makaronais, duona ar tiesiog skanauti vienas. Vilma
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 2
250 gramų krevečių
2 skiltelės česnako
1 žiupsnelis malto muskato
pagal skonį druskos
pagal skonį maltų juodųjų pipirų
pagal poreikį sviesto
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min.
Į keptuvę dedame gabalėlį sviesto. Kai sviestas ištirpsta ir įkaista, suberiame krevetes ir pakepiname porą minučių. Pabarstome druska ir muskato riešutu, paskaniname juodaisiais pipirais bei sutraiškome česnaką. Vartant dar pakepame krevetes iki rausvos spalvos.
AUTORIUS: Vilma
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital