Autorius apie receptą:
Labai greitas ir paprastas receptas, o skonis ir kvapas tiesiog nepakartojami. Taip apkeptos krevetės tinka su salotomis, makaronais, duona ar tiesiog skanauti vienas.
Labai greitas ir paprastas receptas, o skonis ir kvapas tiesiog nepakartojami. Taip apkeptos krevetės tinka su salotomis, makaronais, duona ar tiesiog skanauti vienas.
Vilma
AKCIJOS:
Rodytiakcijas
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 2
250 gramų
krevečių
2 skiltelės
česnako
1 žiupsnelis
malto muskato
pagal skonį
druskos
pagal skonį
maltų juodųjų pipirų
pagal poreikį
sviesto
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min.
Į keptuvę dedame gabalėlį sviesto. Kai sviestas ištirpsta ir įkaista, suberiame krevetes ir pakepiname porą minučių. Pabarstome druska ir muskato riešutu, paskaniname juodaisiais pipirais bei sutraiškome česnaką. Vartant dar pakepame krevetes iki rausvos spalvos.