Krevečių sumuštiniai

AUTORIUS:
Olga
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 28)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 28)
Krevečių sumuštiniai
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
12 šviežių nevirtų didelių krevečių
1 kiaušinis
2,5 šaukštų kukurūzų miltų
0,25 šaukštelio druskos
pipirų
3 sumuštinių duonos riekelės
1 kietai virto kiaušinio trynys
30 g virto kumpio
1 svogūnas
2 puodeliai aliejaus
PARUOŠIMO BŪDAS:
1. Nuimkite krevečių apvalkus, palikdami uodegas. Pašalinkite venas. Aštriu peiliu perpjaukite krevetės nugarą. Švelniai pirštais paspauskite krevetę, kad ji būtų plokštesnė.
2. Gerai suplakite 1 kiaušinį su kukurūzų miltais, druska ir pipirais. Sudėkite krevetes į kiaušinių mišinį ir gerai išmaišykite, kad krevetės pasidengtų kiaušiniu.
3. Nuo duonos nupjaukite plutą. Perpjaukite kiekvieną gabaliuką į keturias dalis. Ant kiekvieno gabaliuko padėkite po vieną krevetę. Švelniai paspauskite krevetę, kad ji prikibtų prie duonos. Kiekvieną krevetę patepkite trupučiu kiaušinių mišinio.
4. Supjaustykite kiaušinio trynį ir kumpį į 1 cm gabaliukus. Smulkiai supjaustykite svogūną. Ant kiekvienos krevetės padėkite po vieną gabaliuką kiaušinio trynio ir kumpio bei 1/4 šaukštelio svogūno.
5. Inde "vok" įkaitinkite aliejų, kol jis pasiekia 190C temperatūrą. Vienu metu kepkite 3 ar 4 krevečių-duonos gabaliukus iki auksinės spalvos, kiekvieną pusę po 1-2 minutes. Nusausinkite ant popierinių servetėlių.
AUTORIUS: Olga
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital