Krepšeliai su rūkyta mėsyte ir melionu

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 7)
Porcijų skaičius: 26
Paruošimo laikas: Apie 10 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 7)
Krepšeliai su rūkyta mėsyte ir melionu
Krepšeliai su rūkyta mėsyte ir melionu
Krepšeliai su rūkyta mėsyte ir melionu
Krepšeliai su rūkyta mėsyte ir melionu
Autorius apie receptą: Skanioms užkandėlėms paruošti pasirinkite ypač gerus produktus ir jūs pamatysite, kiek įdėję mažai pastangų, gausite nepakartojamą skonį. Skanioms užkandėlėms paruošti pasirinkite ypač gerus produktus ir jūs pamatysite, kiek įdėję mažai pastangų, gausite nepakartojamą skonį. Edita, Oditėlės blogas
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 26
0.5 vieneto melionų (naudojau Cantaloupe)
250 gramų karštai rūkyta antienos filė (arba kitos mėgstamos rūkytos mėsytės)
150 gramų karštai rūkyta antienos filė (arba kitos mėgstamos rūkytos mėsytės)
26 vienetai krepšelių
125 gramai tepamo sūrelio (apytiksliai, galima rinktis ir su žolelėmis)
1 pundelis salotų mišinio
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 10 min.
1.
Smulkiomis juostelėmis susipjaustykite antienos file ir plonais griežinėliais antienos "lazdeles".
2.
Melioną nulupkite, supjaustykite nedideliais gabalėliais.
3.
Krepšelio dugną patepkite pasirinktu tepamu sūriu.
4.
Pusę krepšelių įdarykite antienos file ir salota, o likusius su antienos "lazdelėmis", melionu ir salota.
Patarimai:
Krepšeliai pirkti IKEA parduotuvėje.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital