Reklama
Reklamos klausimais rašykite
(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)
3 vienetai | silkių filė (naudojau ZIGMAS silkių filė be aliejaus) | |
3 vienetai | bulvių (vidutinio dydžio, virtų su lupenomis) | |
2 vienetai | marinuotų agurkų | |
1 vienetas | obuolių (skaniau rūgštesnių) | |
1 vienetas | rausvųjų svogūnų (arba 0.5 paprasto svogūno) | |
50 gramų | graikinių riešutų | |
1 saujelė | krapų | |
Padažui: | ||
2 šaukštai | grietinės | |
2 šaukštai | alyvuogių aliejaus | |
1 šaukštas | obuolių acto (arba citrinos sulčių) | |
1 šaukštelis | garstyčių (dijon ar kitų aštresnių, arba krienų) | |
0.5 šaukštelio | druskos | |
1 žiupsnelis | pipirų |