Kremiškos bulvių salotos su silke, bulvėmis ir obuoliais

AUTORIUS:
Dovilė
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 4)
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 4)
Bulvių salotos su silke
Nuotraukos LaMaistas.lt redakcijos
Bulvių salotos su silke
Bulvių salotos su silke
Bulvių salotos su silke
Bulvių salotos su silke
Bulvių salotos su silke
Bulvių salotos su silke
Autorius apie receptą: Salotų su silke variantų rasite daug. Ir ne be reikalo - subtilus jos sūrumas bei švelni tekstūra puikiai dera su daugeliu ingredientų. Šios sočios silkės ir bulvių salotos, Salotų su silke variantų rasite daug. Ir ne be reikalo - subtilus jos sūrumas bei švelni tekstūra puikiai dera su daugeliu ingredientų. Šios sočios silkės ir bulvių salotos, kurias jums parodysime, kilusios iš prieškario Vokietijos žydų virtuvės. Jos kremiškos, tačiau nereikalauja dažnai bulvių salotoms naudojamo majonezo. Kremiškumą šiame recepte suteikia grietinės ir garstyčių padažas. Beje, labai rekomenduojame gaminant nepraleisti graikinių riešutų - jie duoda salotoms ne tik papildomos tekstūros, bet ir gurmanišką skonio natą. (...daugiau) Dovilė
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
3 vienetai silkių filė (naudojau ZIGMAS silkių filė be aliejaus)
3 vienetai bulvių (vidutinio dydžio, virtų su lupenomis)
2 vienetai marinuotų agurkų
1 vienetas obuolių (skaniau rūgštesnių)
1 vienetas rausvųjų svogūnų (arba 0.5 paprasto svogūno)
50 gramų graikinių riešutų
1 saujelė krapų
Padažui:
2 šaukštai grietinės
2 šaukštai alyvuogių aliejaus
1 šaukštas obuolių acto (arba citrinos sulčių)
1 šaukštelis garstyčių (dijon ar kitų aštresnių, arba krienų)
0.5 šaukštelio druskos
1 žiupsnelis pipirų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Virtas bulves nulupame. Bulves, obuolį ir agurkus supjaustome kubeliais. Svogūną riešutus ir krapus smulkiai sukapojame.
2.
Silkių file supjaustome panašus dydžio kubeliais kaip bulves.
3.
Visus padažo ingredientus sumaišome indelyje.
4.
Visus salotų ingredientus dedame į dubenį ir išmaišome. Sukrečiame padažą ir dar kartą išmaišome. Ir viskas, galima skanauti!
RECEPTO DRAUGAS:
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
grilio patiekalai
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital