Kremiški makaronai su voveraitėmis ir šonine

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 6)
Porcijų skaičius: 2
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 6)
Makaronai su voveraitėmis ir šonine
Makaronai su voveraitėmis ir šonine
Makaronai su voveraitėmis ir šonine
Makaronai su voveraitėmis ir šonine
Makaronai su voveraitėmis ir šonine
Makaronai su voveraitėmis ir šonine
Makaronai su voveraitėmis ir šonine
Makaronai su voveraitėmis ir šonine
Makaronai su voveraitėmis ir šonine
Makaronai su voveraitėmis ir šonine
Autorius apie receptą: Kokie gardūs tampa paprasčiausi makaronai, kai švelnus grietinėlės ir voveraičių padažus užpildo visus sraigtelių tarpelius! Žinoma, galite rinktis ir kitą pastos Kokie gardūs tampa paprasčiausi makaronai, kai švelnus grietinėlės ir voveraičių padažus užpildo visus sraigtelių tarpelius! Žinoma, galite rinktis ir kitą pastos rūšį, bet iš dešimčių galimų pasirinkimų šiam receptui čiupkite tuos, kurių formą padažas galėtų užpildyti, įsigerti. Tuomet kiekvienas kąsnelis bus švelnus, kremiškas, aromatingas ir labai gardus. Vos keli ingredientai ir vos pusvalandis virtuvėje – tiek tereikia, kad paruoštumėte tobulą šeimos vakarienę. (...daugiau) Asta, Saulėta virtuvė
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 2
200 gramų voveraičių
190 mililitrų grietinėlės, 35% riebumo
100 gramų šaltai rūkytos šoninės
2 šaukštai sviesto
1 pundelis čiobrelių (šviežių arba džiovintų)
1 vienetas svogūnų
1 žiupsnelis druskos
1 žiupsnelis grūstų juodųjų pipirų
Virimui:
150 gramų makaronų (pavyzdžiui sraigtelių)
1 šaukštelis druskos
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Makaronus išvirkite pagal instrukciją ant pakuotės pasūdytame vandenyje, tik virkite juos minute trumpiau nei nurodyta. Nukoškite, perliekite šaltu vandeniu ir atidėkite į šalį.
2.
Keptuvėje virš vidutinės ugnies ištirpinkite sviestą, sudėkite nedideliais kubeliais supjaustytą svogūną ir šoninę. Pagardinkite druska.
3.
Voveraites švariai nuvalykite, nuplaukite tekančiu šaltu vandeniu ir nusausinkite. Jei didesnės, pasmulkinkite, perpjaudami į kelias dalis. Suberkite į keptuvę su svogūnais ir šonine. Kepamos voveraitės išskirs skystį – kepkite, vis pamaišydami, kol visas šis skystis nugaruos.
4.
Supilkite į keptuvę grietinėlę. Pagal skonį pagardinkite druska, pipirais, šviežiais ar džiovintais čiobreliais.
5.
Pakaitinkite, kol grietinėlė ims kunkuliuoti.
6.
Suberkite virtus makaronus, išmaišykite ir pakaitinkite dar porą minučių. Patiekite iš karto.
Daugiau saldžių ir žavingų Astos receptų galite rasti šioje Saulėtos virtuvės saldumynų knygoje
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
velykiniai patiekalai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital