Kremiškas žiedinių kopūstų apkepas su pievagrybiais

AUTORIUS:
Regina
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 23)
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 23)
Kalafiorų apkepas
@Shutterstock
Autorius apie receptą: Nesudėtingas ir labai skanus apkepas! Tinka tiekti ir kaip pagrindinį patiekalą, kai nesinori mėsos, ir kaip garnyras! Nesudėtingas ir labai skanus apkepas! Tinka tiekti ir kaip pagrindinį patiekalą, kai nesinori mėsos, ir kaip garnyras! Regina
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
1 vienetas žiedinių kopūstų (nedidelio)
200 gramų sūrio (tarkuoto)
150 gramų pievagrybių
100 mililitrų pieno
1 vienetas svogūnų
50 gramų sviesto
2 šaukštai miltų
šiek tiek druskos
šiek tiek pipirų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Žiedinį kopūstą išdalinti mažesniais žiedynais ir porą minučių apvirti. Sudėti į kepimo formą. Užberti pusę tarkuoto sūrio.
2.
Keptuvėje ištirpinti sviestą, apkepinti smulkintą svogūnus ir pievagrybius, tuomet suberti miltus ir apkepinti. Pagardinti prieskoniais, supilti pieną ir, maišant, pakaitinti, kol padažas pradės tirštėti. Supilti ant žiedinio kopūsto ir išmaišyti.
3.
Ant viršaus užberti likusį tarkuotą sūrį ir kepti iki 180 C laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 20 minučių.
AUTORIUS: Regina
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (1)
alora
2019-01-22 16:35
geras! ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
ruošiamės žiemai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital