Kremiškas kalakutienos guliašas - gardus ir greitai paruošiamas

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 11)
Porcijų skaičius: 3
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 11)
Kalakutienos guliašas
Kalakutienos guliašas
Kalakutienos guliašas
Kalakutienos guliašas
Kalakutienos guliašas
Autorius apie receptą: Vengrišką guliašą aš gaminu su jautiena. Aš jį ilgai ir lėtai troškinu padažė su vengriškos paprikos prieskoniais. Šiam troškiniui aš taip naudojau vengriškos paprikos Vengrišką guliašą aš gaminu su jautiena. Aš jį ilgai ir lėtai troškinu padažė su vengriškos paprikos prieskoniais. Šiam troškiniui aš taip naudojau vengriškos paprikos miltelius, bet šį kart aš pasirinkau kiek lengvesnę mėsą, kalakutieną. Tokiems troškiniams aš paprastai renkuosi paukščio kulšies mėsą, taip aš užsitikrinu, kad mėsa troškinyje neišsausės ir liks sultinga. Žinoma, Jūs galite rinktis ir kalakutienos ar vištienos filė, arba net ir visai kitokią mėsą. (...daugiau) Dangira, DuokDruskos.com
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 3
450 gramų kalakutienos
1 vienetas svogūnų (pjaustyto kubeliais)
1 vienetas raudonosios paprikos (pjaustytos plonomis juostelėmis)
1.5 stiklinės vištienos sultinio
4 šaukšteliai paprikos miltelių
1 šaukštas sviesto
1 šaukštas aliejaus
1 šaukštas pomidorų pastos
1 šaukštas grietinės
1 vienetas lauro lapų
šiek tiek druskos
šiek tiek pipirų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
1.
Kalakutieną supjaustykite kubeliais, sumaišykite su 2 šaukšteliais paprikos miltelių, pagardinkite druska ir pipirais.
2.
Didedesnėje keptuvėje, ant gana stiprios ugnies, ištirpinkite sviestą drauge su šaukštu aliejaus, kepkite su juo pusę kalakutienos kubelių, kol apskrus iš visų pusių, iškelkite mėsos kubelius iš ketuvės ir taip pat apkepkite likusią kalakutieną.
3.
Į keptuvę su likusiais riebalais suberkite kubeliais pjaustytą svogūną. Kaitrą sumažinkite iki vidutinio stiprumo ir kepkite apie 5 minutes, kol suminkštės. Piberkite juos likusiais dviem šaukšteliais paprikos miltelių, pakaitinkite dar minutę, sudėkite koncentruotą pomidorų pastą, raudonosios paprikos juosteles ir lauro lapą, pakaitinkite minutę ir apliekite vištienos sultiniu. Pagardinkite pipirais, trupučiu druskos jei reikia, leiskite virsnoti apie 2 minutes, tada suberkite apkeptus kalakutienos gabaliukus ir leiskite pamažu virsnoti dar apie 4-5 minutes.
4.
Mėgaukitės su morkų koše, bulvių koše arba virtais makaronais.
Daugiau skanių ir patikrintų receptų galite rasti Dangiros knygoje "Prancūzijos virtuvė"
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
pyragai, kepiniai
užkandžiai
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

tiPRO grupės dalis