Kremiška žiedinių kopūstų sriuba

AUTORIUS:
Anželika Stančikienė
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 12)
Porcijų skaičius: 3
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 12)
Trinta žiedinių kopūstų kalafiorų sriuba
Autorius apie receptą: Puiki, soti ir labai skani sriuba vos iš kelių ingredientų. Puiki, soti ir labai skani sriuba vos iš kelių ingredientų. Anželika Stančikienė
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 3
400 gramų žiedinių kopūstų
4 vienetai bulvių
1 vienetas svogūnų
1 šaukštas lydyto sūrelio (arba varškės užtepėlės)
3 skiltelės česnako
pagal poreikį sultinio (arba vandens)
pagal skonį druskos
šiek tiek pipirų
šiek tiek aliejaus (arba sviesto)
Patiekiant:
šiek tiek žalumynų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
1.
Storadugniame puode įkaitinti šiek tiek aliejaus (arba sviesto) pakepti kubeliais supjaustytus svogūnus iki šiek tiek suminkštės. Sudėti smulkiai sukapotus česnakus ir dar minutę pakepinti.
2.
Sudėti kubeliais pjaustytas bulves ir žiedynais išskirstytus žiedinius kopūstus, užpilti sultiniu tiek, kad apsemtų daržoves, užvirinti ir virti ant nedidelės ugnies, iki kol daržovės bus minkštos.
3.
Sriubą sutrinti elektriniu rankiniu trintuvu. Jeigu sriubos norisi skystesnės, įpilti dar šiek tiek sultinio.
4.
Sudėti lydytą sūrelį ir gerai išmaišyti. Pagal skonį pagardnti druska ir pipirais.
5.
Paskaninti galima paskaninti žalumynais. Skanaus!
AUTORIUS: Anželika Stančikienė
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital