Kremiška morkų sriuba su lydytu sūreliu

AUTORIUS:
Grėtė
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 4)
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 4)
Morkų sriuba
@Shutterstock
Autorius apie receptą: Labai skani, kremiška ir sušildanti morkų sriuba su lydytu sūreliu. Skanaus! Labai skani, kremiška ir sušildanti morkų sriuba su lydytu sūreliu. Skanaus! Grėtė
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
4 vienetai morkų
2 vienetai svogūnų
2 stiklinės sultinio
150 gramų lydyto sūrelio
100 mililitrų grietinėlės
50 gramų sviesto
2 žiupsneliai kario
šiek tiek druskos
šiek tiek pipirų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Svogūnus smulkiai supjaustykite. Morkas sutarkuokite.
2.
Puode, kuriame virsite sriubą, ištirpinkite sviestą, pakepinkite svogūnus, kol pagels, tuomet sudėkite morkas ir kepinkite apie 10 minučių, kol susileis.
3.
Užpilti sultinį, užvirti ir virti apie 20 minučių. Tuomet pilti grietinėlę, dėti lydytą sūrelį, pagardinti prieskoniais.
4.
Sriubą užvirinti ir sutrinti. Skanaus!
AUTORIUS: Grėtė
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital