Kreminiu sūreliu įdaryta vištienos krūtinėlė orkaitėje

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 8)
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 8)
Kreminiu sūreliu įdaryta vištienos krūtinėlė orkaitėje
Autorius apie receptą: Gaminti vištienos krūtinėlę kartais gali būti truputį nuobodu, kartais ir visai nelengva. Dažnai reikia pasitelkti vaizduotę ir vištieną įsupti į aromatų skraistę nes Gaminti vištienos krūtinėlę kartais gali būti truputį nuobodu, kartais ir visai nelengva. Dažnai reikia pasitelkti vaizduotę ir vištieną įsupti į aromatų skraistę nes pati mėsa neatsineša labai daug skonio ir iškepusi gali būti sausoka, nes tai labai liesa mėsa.. Šitame recepte daugiausia aromato suteikia kreminis sūris su alyvuogėmis ir tuo pačiu jis tampa gardžiu padažu vištienos viduje, o aromatingosios žolelės tik subtiliai papildo skonių paletę. Pomidorų griežinėliai ant vištienos viršaus neleidžia mėsai išdžiūti. Česnakas yra neatsiejama Viduržemio Jūros pakrantės virtuvės dalis, tad prie šitos aromatingos vištienos labai tiks bulvių košė. (...daugiau) Dangira, DuokDruskos.com
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
4 gabalai vištienos krūtinėlės
2 vienetai pomidorų (pjaustyto plonais griežinėliais)
150 gramų filadelfijos sūrio
2 šaukštai juodųjų alyvuogių (smulkintų)
0.5 šaukštelio provanso žolelių
1 skiltelė česnako (trinto)
šiek tiek druskos
šiek tiek pipirų
šiek tiek aliejaus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
1.
Įkaitinkite orkaitę iki 200 laipsnių.
2.
Šaukštu pertrinkite kreminį sūrį kartu su kapotomis alyvuogėmis, trintu česnaku ir beveik visomis žolelėmis. Jei alyvuogės nėra labai sūrios, įdarą pasūdykite ir pagardinkite pipirais.
3.
Vištienos krūtinėles nuplaukite ir gerai nusausinkite virtuviniu popieriumi. Aštraus peilio galu kiekvieno gabaliuko šone įpjaukite kišenę su kiek galima mažesne anga, prikimškite sūrio įdaru ir užspauskite angą. Surišti nebūtina, kadangi kepimo laikas ne toks jau ilgas, sūris turėtų neišbėgti.
4.
Paruoštą vištieną dėkite į aliejumi pateptą kepimo formą, pagardinkite druska bei pipirais. Ant kiekvieno gabalo dėkite po tris pomidoro griežinėlius, pabarstykite likusiomis prieskoninėmis žolelėmis ir pašlakstykite trupučiu alyvuogių aliejaus. Kepkite įkaitintoje orkaitėje 20 minučių.
Daugiau skanių ir patikrintų receptų galite rasti Dangiros knygoje "Prancūzijos virtuvė"
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital