Kreminis sūrio pyragas su citrusiniais vaisiais ir uogomis

AUTORIUS:
GrEtA
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 25)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 25)
Kreminis sūrio pyragas su citrusiniais vaisiais ir uogomis
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
150g. dribsnių
120g. sviesto
Kremui
5 pakelių šviežio sūrio
1 žaliosios citrinos
12g. želatinos
250g. cukraus
3 naminių kiaušinių
Papuošimui
2 šviežių figų
400g. šviežių arba šaldytų uogų
PARUOŠIMO BŪDAS:

Pyragą kepkite 23 sm skersmens formoje. Kepimo formą ištepkite riebalais arba išklokite kepimo popieriumi. Dribsnius sumaišykite su minkštu sviestu ir sudėkite į kepimo formą. Kad pagrindinis būtų traškesnis, apkepkite jį _rkaitėje (10 minučių 180oC temperatūroje). Paruoškite kremą. Atskirkite kiaušinių baltymus nuo trynių.Kiaušinių trynius išplakite su cukrumi ir tarkuotomis žaliosios citrinos ir citrinos žievelėmis, kol cukrusištirps ir kremas sutirštės. Plakiliu plakite baltymus bent 10 minučių. Išspauskite žaliosios citrinos ir citrinos sultis ir supilkite į jas želatiną, kurią pries tai bent 5 minutes išbrinkinkite vandenyje ir ištirpdykite vandens vonelėje. Į suplaktus kiaušinių trynius sudėkite šviežią sūrį ir lėtai išmaišykite. Supilkite su želatina sumaišytus citrusinių vaisių sultis ir toliau maišykite. Paskui atsargiai sudėkite išplaktus baltymus. Supilkite kremą ant atvėsusio pagrindo ir padėkite pyragą į šaldytuvą bent 2 valandoms. Tiekdami į stalą, pyragą papuoškite uogomis ir šviežių figų gabaliukais!

AUTORIUS: GrEtA
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
velykiniai patiekalai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital