Kreminis padažas su grikiais ir moliūgais

AUTORIUS:
Vylius Blauzdavičius
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 5)
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 5)
Video LaMaistas.lt redakcijos drauge su TV3
Kreminis padažas su grikiais ir moliūgais
Kreminis padažas su grikiais ir moliūgais
Kreminis padažas su grikiais ir moliūgais
Autorius apie receptą: Kreminis, labai skanus padažas, kurį pagaminsite akimirksniu ir be didelių pastangų. Šiuo padažu labai tinka gardinti koldūnus ar net tiekti kaip garnyrą šalia kitų Kreminis, labai skanus padažas, kurį pagaminsite akimirksniu ir be didelių pastangų. Šiuo padažu labai tinka gardinti koldūnus ar net tiekti kaip garnyrą šalia kitų patiekalų. (...daugiau) Vylius Blauzdavičius
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
0.5 pakelio daržovių mišinio su grikiais ir moliūgais (naudojome "Bonduelle")
200 mililitrų grietinėlės (riebios arba grietinės)
1 šlakelis aliejaus
pagal skonį druskos
pagal skonį pipirų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
1.
Keptuvėje įkaitinti aliejų. Suberti daržovių mišinį, pagardinti druska bei pipirais ir pakepinti iki daržovės gražiai apkeps.
2.
Pakepintą masę sudėti į virtuvinį smulkintuvą, supilti grietinėlę ir sutrinti iki daugmaž vientisos masės.
3.
Jei padažo norisi skystesnio, įpilkite daugiau grietinėlės (arba šiek tiek vandens ar pieno) iki išgausite norimą konsistenciją.
Patarimai:
Šis receptas buvo gamintas "La Maistas" laidoje (rodoma sekmadieniais 9 val. per TV3), kurios įrašą rasite čia. Visus "La Maistas" laidų receptus ir patarimus rasite čia.
RECEPTO DRAUGAS: Bonduelle
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
ruošiamės žiemai
valgome sveikiau!
salotos, mišrainės
karšti patiekalai
pyragai, kepiniai
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital